YOGA FEST AMSTERDAM

Dat yoga een van mijn grote liefdes is, dat weten jullie inmiddels wel. Hoe gaaf is het dan als je zomaar mee mag met ILOVEYOGA.NL naar het Yoga Fest Amsterdam!

Zondag 7 juni vertrok ik ’s ochtends vroeg van huis. Eenmaal aangekomen in Amsterdam parkeerde ik mijn auto in de daarvoor vrijgemaakte plekken. Ik liep het festival terrein deze was nog erg leeg, niet heel gek. Het was ook nog maar 09.00 uur.

Als eerste liep ik naar de stand van ILOVEYOGA.

Hier zou ik deze ochtend meehelpen. Natuurlijk was ik vrij om lekker rond te neuzen op het festival terrein, mee te doen met de lessen en lekker genieten van het eten. Het zonnetje scheen al volop en er begonnen steeds meer en meer mensen binnen te druppelen. Leuk om te zien dat er zo veel verschillende mensen interesse hebben in yoga en de yoga levensstijl. Van jong tot oud, mannen, vrouwen en zelfs een paar kids zag je er tussen lopen.

 

YOGAOp het festival terrein waren er meerdere tenten geplaatst waar er verschillende vormen van yoga gevolgd konden worden. In het midden van het terrein was er zelfs een grote koepel gebouwd waar men aerial yoga kon volgen. Dit is een yoga vorm waar je gebruik maakt van een soort hangmat. En nee die hangmat is niet alleen om in te chillen, zo een les kan best pittig zijn!

 

 

 

 

 

 

Dr. HauschkaNaast het volgen van yoga lessen kon je ook make-up workshops volgen bij de stand van Dr. Hauschka.  Een verzorgingsmerk wat zich richt op biologische producten die goed zijn voor de huid. Tijdens het festival kon je ook food workshops volgen. Voornamelijk gebaseerd op een vegetarische of veganistische levensstijl. Maar geloof mij je komt echt niets tekort! De standjes waar je eten kon halen waren zo rijk aan allemaal mooie verse producten.

 

 

 

 

 

Bij het standje Sla gerei IMG_1584heb ik een heerlijke geitenkaas salade gegeten. Als je dan helemaal voldaan was, lessen heb gevolgd, je buik vol heb gegeten kon je ook je slag slaan bij de alle leuke shop standjes. Wat was er dan zoal te koop? Yogakleding, Mala’s, Yoga thee, Boeken, Superfoods en nog veel meer.

 

 

 

 

 

 

 

Dit was een eerste editie van het YogaFest Amsterdam en wat was het tof! Op naar een tweede editie!

 

Leave your thought